Fredensborg Provstis Børnekor

Hermed inviteres alle børn fra 1-3. klassetrin, som er glade for sang og musik til at deltage i børnekorarbejdet i Fredensborg Provsti.

Fredensborg Provstis Børnekor består af ca. 40 børn i alderen 6-9 år. Vi arbejder med et bredt sammensat repertoire: Klassisk og rytmisk, salmer, sange og viser, så der er noget for enhver smag. Udover at synge, danser vi og spiller på rytmeinstrumenter. Det er nemlig vigtigt at få hele kroppen med, når man synger. Og så skal det være sjovt og hyggeligt at gå til kor!

Det traditionelle korarbejde suppleres med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m. Herudover medvirker Børnekoret selvfølgelig en gang imellem ved gudstjenesterne i sognekirkerne.

Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret.

Børnekoret er opdelt i fire satellit-kor, som øver ugentligt hver for sig.

Ved optrædener og workshops samles alle fire satellitkor og mærker glæden ved at synge mange sammen.

Øvetidspunkter og steder:

ONSDAGE 15.15-16.00: Børnekor i Karlebo, Egedal Kirke, Egedalsvej 3

ONSDAGE 16.45-17.30: Børnekor i Hørsholm, Hørsholm Sognegård, Barakstien 2

TORSDAGE 15.45-16.30: Børnekor i Humlebæk, Humlebæk Sognegård, Teglgårdsvej 131

TORSDAGE 17.15-18.00: Børnekor i Asminderød, Asminderød Sognegård, Asminderød-gade 48

Hvis du synes, ovenstående lyder spændende, så grib chancen nu og meld dig til børnekor i dit eget sogn eller der, hvor det passer dig bedst. Har du spørgsmål eller problemer med tidspunktet, så kontakt korleder Henrik Schrøder. – Eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

Læs mere om korarbejdet på www.fredensborgprovsti.dk/

Organist og korleder

Henrik Schrøder

Mail: henrikschroder@outlook.dk

Koret øver onsdage kl. 15.15 - 16.00 i Egedal kirke fra den 23. august. Vi afslutter hver korprøve med et glas saftevand og en bolle.

Tilmelding www.fredensborgprovsti.dk.

Mulighed for gratis transportordning fra SFO i Karlebo Sogn til Egedal kirke og tilbage - kontakt John Selch Andersen / mobil 2277 2270jselch@gmail.com