Nordsjællands Børnekor (1.-3. klasse)

Nordsjællands børnekor i Karlebo Sogn

Hermed inviteres alle børn fra 1-3. klassetrin, som er glade for sang og musik til at deltage i børnekorarbejdet i Nordsjællands korskole, Fredensborg Provsti.

Nordsjællands Børnekor består af ca. 60 børn i alderen 6-9 år. Vi arbejder med et bredt sammensat repertoire: Klassisk og rytmisk, salmer, sange og viser, så der er noget for enhver smag. Udover at synge, danser vi og spiller på rytmeinstrumenter. Det er nemlig vigtigt at få hele kroppen med, når man synger. Og så skal det være sjovt og hyggeligt at gå til kor!

Det traditionelle korarbejde suppleres med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m. Herudover medvirker Børnekoret selvfølgelig en gang imellem ved gudstjenesterne i sognekirkerne.

Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret.

Børnekoret er opdelt i fire satellit-kor, som øver ugentligt hver for sig.

Ved optrædener og workshops samles alle fire satellitkor og mærker glæden ved at synge mange sammen.

Øvetidspunkt i Karlebo Sogn:

TIRSDAGE 17.00-18.00: Egedal Kirke, Egedalsvej 3

Hvis du synes, ovenstående lyder spændende, så grib chancen nu og meld dig til børnekor i dit eget sogn eller der, hvor det passer dig bedst. Har du spørgsmål eller problemer med tidspunktet, så kontakt korlederen Mette Bjærang Pedersen – Eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

Læs mere om korskolen, de enkelte kor og tilmelding: Nordsjællands korskole, Fredensborg Provsti.

Korleder

Mette Bjærang Pedersen

Mail: bornekor@nordsjællandskorskole.dk

Karlebo børnekor øver tirsdage kl. 17.00 - 18.00 i Egedal kirke.
Vi afslutter hver korprøve med et glas saftevand og en bolle.

Der er årlig tilmelding til børnekor begynder 15. juni. Børnekor er gratis for medlemmer fra Karlebo Sogn.

Nordsjællands Korskoles kalender