×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 18. maj 2019, Kl. 10:30 til kl. 14:00

Om ”Herrens Veje” – et spejl af danskernes tro.

”Herrens vej” er en DR-Tv-serie om tro. Den foregår i Folkekirken og i det moderne danske samfund, hvor forskellige trosopfattelser hvirvler sig ind i hinanden. 
Hovedpersonen Johannes Krogh er provst. Han har to sønner, der begge skulle have trådt videre i familiepræsteskoene, men tilværelsens hjul drejer. 
Den yngste August, der blev præst, døde efter at have haft nogle svære kampe som følge af en udsendelse som feltpræst til Afghanistan. 
Den ældste Christian, der sprang fra det teologiske studium lige før embedseksamen, er blevet livstilsguru med buddhistiske undertoner. Elisabeth, præstekonen, er ude i en livskrise.
Familien, koner og kærester kastes alle ud i store kriser – akkurat som mennesker ofte oplever det. 
Sæson 2 begyndte i efteråret 2018 og er på 10 afsnit. Serien har allerede vundet en del priser bl.a. som Bedste Tv-serie 2017 i Danmark.
Sæson 1 endte med tabet og en familie i kaos.  I sæson 2, siger seriens forfatter Adam Price, er der en bevægelse fra mørket mod lyset. 
Sognepræst Søren Hermansen har været med som hovedkonsulent for serien siden foråret 2015. 
Arbejdet har bestået i at være den præstelige sparringspartner for forfatterteamet med Adam Price i spidsen. 
Desuden har Søren Hermansen haft samarbejde med skuespillerne Lars Mikkelsen og Ann Leonora Jørgensen og instruktørerne med konceptuerende-instruktør Kaspar Munk i spidsen.
Ved lørdags-arrangementet, som er en opfølgning på Film og Frokost d. 23/2, som primært handler om seriens 2. del - men som ikke kræver, at man deltog d. 23/2 - skal vi høre om, hvordan serien blev til og se klip fra den. 
Ved Søren Hermansen, sognepræst i Sorgenfri og filmanmelder.

Tilmelding her.


Medvirkende
Anette Nybo
Sted Egedal kirke
Pris
50,- for frokost