Udgivet af Kirkegårde fælles, tir d. 14. mar 2017, kl. 00:00

Uanset om afdøde var medlem eller ikke medlem af folkekirken skal der normalt betales for et gravsted - også hvis det er urnenedsættelse på de ukendtes afd. på Kirkegården.

Var afdøde medlem af folkekirken og bosat i fredensborg provsti er gravsted, begravelse og urnenedsættelse nu gratis. Læs de nærmere forudsætninger for gratis begravelse og bisættelse her.

Fra og med januar 2019 har det været gratis for folkekirkens medlemmer at blive begravet eller bisat i alle sognene under Fredensborg Provsti. Provstiet omfatter sognene Asminderød, Grønholt, Humlebæk, Hørsholm, Karlebo, Kokkedal og Rungsted,

Læs pressemeddelelsen om gratis begravelse her.

Læs de bagvedliggende takstregulativer her.

Det er den person der underskriver dødsanmeldelsen som hæfter for betalingen af begravelse og gravsted.

For yderligere oplysninger om priser og takster for begravelse, er du altid velkommen til at kontakte kirkegårdskontoret.

Christian Spure Hansen, Kirkegårdsleder

Tlf. 4914 7121 (kontortid mandag til fredag kl. 10.00-12.00)

Kategorier Kirkegården